Inschrijven

Uw kindje inschrijven in een van onze kinderdagverblijven gaat als volgt:

Mogen wij U vriendelijk verzoeken om aanvragen voor opvang zo veel mogelijk via mail te doen.

ð  [email protected]

Of U neemt telefonisch contact op met de verantwoordelijke: 0499/766.220.

(telefonische permanentie: maandag-dinsdag-woensdag-vrijdag van 13u00 tot 15u00)

Vermeld steeds voorkeur van vestiging (Muizen of Mechelen Leest), opstartperiode, aantal opvangdagen per week en (vermoedelijke)geboortedatum van Uw kindje.

Wij controleren in onze dagplanning of er nog een vrije plaats is, van zodra we dit weten nemen we contact met jullie op voor een eventuele rondleiding te plannen (deze gebeuren steeds op afspraak) en verzenden we de infobrochure via mail. Vanaf dit moment is het plaatsje voor jullie gereserveerd.

Onze rondleidingen vinden plaats tijdens de openingsuren, zo krijgt U een realistisch beeld van hoe het er bij ons aan toe gaat.        
Indien U afwezig bent op de afspraak (zonder te verwittigen) wordt U automatisch van onze wachtlijst gehaald, U maakt dus geen aanspraak meer op de eerder gereserveerde plaats.

 

Uw inschrijving is definitief wanneer U volgende stappen tot een goed einde brengt:

1. U bezorgd ons uiterlijk 1 week na de rondleiding de volledig ingevulde en ondertekende inschrijvingsdocumenten terug.

2. U betaald de reservatiewaarborg van 250 euro via overschrijving op ons rekeningnummer binnen de 7 werkdagen na inschrijving. 

 

Waarom een waarborg betalen?

Dagelijks ontvangen wij verschillende opvangaanvragen, deze behandelen wij in alle ernst. Wij vragen een reservatiewaarborg om er zeker van te zijn dat U de voor U gereserveerde plaats gaat benutten. Plaatsen die op het allerlaatste moment geannuleerd worden krijgen wij namelijk heel moeilijk ingevuld. De reservatiewaarborg wordt eveneens gebruikt wanneer facturen niet betaald worden. Betaald U de laatste factuur correct en verloopt de opzegprocedure correct dan ontvangt U de waarborg volledig terug op Uw rekening. U krijgt steeds de mogelijkheid om het betalen van de waarborg te spreiden in meerdere delen. Wanneer U de opvangovereenkomst beëindigd vooraleer de opvang effectief gestart is, dan krijgt U de waarborg in geen geval terugbetaald. (uitzondering miskraam)